AcasăFashion„Avem suficient săpun?” i-au întrebat copiii norvegieni pe membrii guvernului. Ce au...

„Avem suficient săpun?” i-au întrebat copiii norvegieni pe membrii guvernului. Ce au răspuns premierul și miniștrii

Premierul norvegian Erna Solberg le-a spus copiilor, la aceeași conferință despre coronavirus, că are toată încrederea că va fi descoperit un vaccin împotriva noului tip de coronavirus şi că această maladie ar putea fi una dintre numeroasele boli împotriva cărora sunt vaccinaţi copiii.

-

Norvegia va avea suficiente rezerve de săpun pentru a combate pandemia de coronavirus, a declarat ministrul norvegian pentru Copii şi Familie, Kjell Ingolf Ropstad, la o conferinţă despre COVID-19 special dedicată copiilor, la care adulții nu au avut dreptul să pună întrebări. Printre întrebările puse de copii au fost unele precum „Avem suficient săpun?”, sau „Norvegia va mai rămâne cu vreun ban după pandemie?”, informează Agerpres.

Afirmaţiile membrilor cabinetului norvegian au fost făcute în cadrul celei de-a treia conferinţe organizate de la începutul crizei COVID-19, special pentru copii. O primă astfel de conferinţă a avut loc pe 16 martie, când premierul Solberg le-a spus copiilor că este „OK” să se teamă de pandemie.

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Norvegia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura