AcasăNorvegia12 jucători de la o echipă din prima ligă a Norvegiei au...

12 jucători de la o echipă din prima ligă a Norvegiei au întreţinut relaţii intime pe stadion, fără să ştie că sunt filmaţi

-

12 jucători de la o echipă din prima ligă a Norvegiei, SK Brann, au pătruns noaptea pe stadion, însoţiţi de 7 tinere şi au întreţinut relaţii intime inclusiv in vestiar şi pe teren.

Un scandal uriaş a avut loc în aceste zile în Norvegia. 12 jucători de la SK Brann au pătruns noaptea pe stadion şi au organizat o adevărată orgie. Beţi şi însoţiţi de 7 tinere, aceştia au întreţinut relaţii intime inclusiv în vestiar şi pe teren.

12 jucători de la o echipă din prima ligă a norvegiei, relaţii intime pe stadion: ”Aşa ceva n-ar fi trebuit să se întâmple niciodată”

Potrivit The Sun, care citează presa din Norvegia, 12 jucători au petrecut săptămâna trecută după un antrenament. Aceştia au mers într-un club de noapte, unde au consumat alcool în cantităţi exagerate.

Mai târziu, cei 12 jucători ai lui SK Brann – ultimul loc în Norvegia – au mers la stadion însoţiţi de 7 tinere cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani. Aceştia au insistat să-şi lase toată lumea telefoanele la intrarea în stadion, tocmai pentru ca escapada lor să nu fie filmată în vreun fel.

Ceea ce nu au luat ei în calcul a fost că în incinta stadionului se aflau mai multe camere de supraveghere. Acestea au surprins imagini care au provocat apoi un scandal uriaş.

mai mult la   /www.telekomsport.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

“Vladimir Putin s-a pus într-o situație în care nu poate câștiga,...

New York Times publică editorialul lui Thomas Friedman, de trei ori câștigător al premiului Pulitzer, în legătură cu războiul declanșat de Rusia în Ucraina. Thomas...