AcasăFashionNorvegia: Vor fi reimpuse mai multe măsuri de semi-izolare, printre care închiderea...

Norvegia: Vor fi reimpuse mai multe măsuri de semi-izolare, printre care închiderea restaurantelor și magazinelor mai puțin esențiale

-

În capitala Norvegiei, Oslo, vor fi reimpuse mai multe măsuri de semi-izolare, între care închiderea restaurantelor şi a magazinelor neesenţiale, în faţa creşterii numărului de cazuri de infecție cu noua tulpină engleză, a anunţat duminică primarul capitalei norvegiene, conform Agerpres, care citează AFP.

Măsurile, care se aplică de marţi până cel puţin la 15 martie dar vizează pentru moment doar municipalitatea Oslo, includ şi o recomandare pentru evitarea întâlnirilor şi a vizitelor la domiciliu, precum şi noi restricţii în școli.

În cadrul unei conferinţe de presă, primarul din Oslo, Raymond Johansen, le-a cerut locuitorilor să facă acest nou efort. „Ştiu că cer mult”, a spus el, descriind situaţia drept o „izolare socială” pentru a reduce nivelul de contagiune.

mai mult la   /www.g4media.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

10 Ways to Make Extra Money as a Graphic Designer

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

Acasă la Oslo